2012. július 5., csütörtök

Meska és egyéb kreatívságok

Manapság a boltokban kapható ruhák, kiegészítők nagy része silány minőségű tömegcikk ráadásul divatos, jó minőségű, női holmikat nagyon drágán lehet kapni. A kínai üzletek árban nagyon elszálltak, és e mellett szar minőségű néha mocskos, szakadt ruhákat árulnak. Néhány szupermarket megpróbál "akciós" ruházati termékeket kínálni, de valójában nem igazán megy nekik olyan szintre leárazni a termékeket, hogy elérjék a valós értéküket, és elérhető legyen egy átlagos keresetű ember számára. Az Outletek és Turkálók (in my opinion) virágkorukat élik, a probléma csak az, hogy egy-egy jó fogásért sűrűn kell látogatni őket, az embernek munka és család mellett nem sok ideje marad járni a városban a köröket, ha meg nincs munkája és lenne ideje nyilván pénze nincs. Nem tagadom Én is szeretek turkálóba járni, mert bizony néha ki lehet fogni egy-egy nagyszerű minőségű tetszetős darabot potom pénzért.
Kb. egy fél évvel ez előtt találtam rá a Meskára ahol kézzel készített sok esetben garantáltan egyedi mindenféle kézműves foglalkozáshoz kapcsolódó termékeket árulnak elsősorban Magyar emberek.
Nagyon fontosnak tartom, hogy ezekben a válságos időben amikor sok embernek nincs munkája itthon segítsük egymást és közvetve a Magyar gazdaságot azzal, hogy itthon készült termékeket vásárolunk, olyan alkotóktól akik akár hobbyból akár főállásban olyan termékeket állítanak elő és adnak ki a kezükből amelyek valóban megérik az árukat, nem esnek szét vásárlás után, és nem kell azon izgulni, hogy például egy mosás után vajon még ugyan azt a felsőt veszem-e ki a mosógép dobból vagy 5 árnyalattal fakóbbat esetleg 2 mérettel kisebbet/nagyobbat.

Eszmefuttatásom zárásául ajánlani szeretnék pár alkotót akikről tudom, hogy biztosan minőséget adnak ki a kezükből elérhető áron.

  • Ha igényes és divatos bizsu ékszereket és kiegészítőket szeretnél bármilyen alkalomra, vagy csak a hétköznapokra akkor keresd a Minden ami bizsu ékszereit! Mostanra elég nagyra nőtt Viki portékája, és ha egyedi igényeid vannak azt is szívesen elkészíti neked a lehetőségekhez mérten. Viki a facebookon aktívabb, de Meskás boltját is érdemes nézegetni.
  • Minőségi nagyon csajos, és nagyon csini táskákért pedig Di4 boltocskáját ajánlom ahol csuda jó  dolgok készülnek nagyon szép anyagokból, egyedi kéréseket pedig szintén szívesen fogad Di4. A Di4rt boltocskát eléritek a Meskán, a facebookon egyaránt.
  • Tibcsy nagyon kreatív villa hajtogató, egy egész zenekart képes megalkotni pár villából (Uri Geller elbújhat). Nagyon ötletes, és egyedi dísze lehet egy lakásnak egy-két villa zenész vagy egy egész együttes. A Fork Art Band-et megtaláljátok a Meskán.
  •  Végül, de nem utolsó sorban megemlíteném, hogy Én is belekezdtem a Meskázásba, mindenféle dolgokkal amik aktuálisan a kezem alatt készülnek. Lesznek itt bizsuk, varrott cuccok, égetett táblák, képek és mindenféle izgalmas dolgok amik majd az idő folyamán alakulnak. Jelzem alku képes vagyok és Én is várom az egyedi kéréseket, amelyeket legjobb tudásom szerint, és lehetőségeimhez mérten fogok teljesíteni remélhetőleg! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése