2015. augusztus 5., szerda

Lecsós csirkecomb

Egyszerű, gyorsan elkészíthető nyári fogás.
Lecsós csirkecomb



Hozzávalók:

6 csirke felső comb
2 nagyobb lecsó paprika
2 nagy fej hagyma
2 szem paradicsom
1 szelet koockázott szalonna
ízlés szerint cukkini és padlizsán is hozzá adható

bors
olaj

Elkészítése:

A zöldségeket felszeletelem kisebb darabokra és egy kiolajozott hőálló tálba vagy tepsibe teszem őket ömlesztve a kockázott szalonnával, majd sózom borsozom és jól összeforgatom. A csirke combokat megtisztítom, lesózom, borsozom és a zöldség ágy tetejére fektetem őket a bőrös részükkel felfelé. 180C-os sütőben kb. fél óra múlva a combokat a szószba nyomkodom, majd további fél órát sütöm. Az utolsó 10 percben grill fokozaton pirulásig sütöm a combokat. Rizzsel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése