Harcsa paprikás |
Hozzávalók:
50 dkg afrikai harcsa filé
2 nagy fej vörös hagyma
2 szelet kockázott szalonna
1 szem paradicsom
fokhagyma
1 ek mustár
1 nagy tejföl
só
bors
2 ek őrölt pirospaprika
1-2 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A halat előkészítem, lesózom,borsozom és felkockázom, majd pácot készítek tejfölből, mustárból, aprított petrezselyem zöldjéből és jól összeforgatom a hallal, felhasználásig a hűtőben tárolom.
A vöröshagymát, szalonnát és fokhagymát apró kockára vágom, majd olajon üvegesre pirítom őket. Amint megpirultak kockázott paradicsomot adok hozzá valamint 2 ek pirospaprikát és 1 dl vizet. Hozzá adom a pácolt halat és 10 perc alatt készre sütöm folyamatos kevergetés mellett. Galuskával vagy túrós csuszával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése