Malacos Kit-kat torta |
Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg cukor
15 dkg liszt
2 kk sütőpor
2-3 ek. kakaópor
4 tojás kettéválasztva
kb. 1 dl hideg víz
Piskóta töltelék:
lekvár (szamóca)
gyümölcs (eper konzerv)
Csokis krém:
Dr. Oetker csokis tortakrém + 2. ek fekete kakaópor
4 dl hideg tej
11 csomag Kit-kat
Szalag
70 gr. rózsaszín marcipán massza
Elkészítése:
A piskóta tésztát a szokott módon elkészítettük és a spájzba tettük hűlni, közben megcsináltuk a tortakrémet, mégpedig nagyon egyszerűen a port belekevertük a 4 dl tejbe, majd állni hagytuk. Miután a piskóta kihűlt kb. 2 cm szélesen levágtuk körbe a szélét, hogy a kész torta ráférjen egy tányérra, majd ketté vágtuk és megtöltöttük lekvárra. A tésztát tányérra tettük és a szélét megkentük tortakrémmel, majd a félbe tört kit-kat-ekkel körberaktuk, és szalaggal körbe rögzítettük. A közepét megtöltöttük a csokis masszával, végül a már előre elkészített malacokkal díszítettük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése