2012. augusztus 28., kedd

Petrezselymes-rántott csirkecombok

Gondoltam beújítok kicsit és a csirke panírjába csempészek egy kis petrezselymet. Nagyon jó kis ízt kölcsönzött a csirkéknek. :)

Hozzávalók:

1 kg csirkecomb
2 csokor friss petrezselyem zöld
zsemlemorzsa
liszt
tojás
bors


Elkészítés:

A combokat megmosom, majd jól lesózom és borsozom. Fél órára a hűtőbe teszem, hogy átjárja a só.
A petrezselyem zöldet nagyon apróra vágom, majd 3 egész tojás és egy kis só kíséretében egy tányérba felverem. A szokott módon liszt-tojás-zsemlemorzsa bepanírozom a húsokat és bő olajban kisütöm. Krumpli pürével és savanyúsággal ettük.

Petrezselymes-rántott csirkecomb


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése