Hozzávalók:
6-7 nagyobb méretű csiperke gomba
trappista sajt
olíva olaj
bors
só
Töltelékhez:
1 zsemle vagy 2 szelet kenyér
1 tojás
rozmaring
kakukkfű
gomba lábak :)
1 csokor friss petrezselyem zöld
6 levél friss bazsalikom
Elkészítés:
A gombafejeket szétválasztom a tönktől, a tönköt kicsi kockákra vágom és a töltelékhez adom majd, a kalapokat sózom, borsozom. Ezt követően elkészítem a tölteléket, ehhez beáztatom a kenyeret, felaprítom a bazsalikom leveleket, petrezselyem zöldet. Egy tálba összekeverem a kinyomkodott kenyeret a többi hozzávalóval, egy egész nyers tojással, fűszerekkel. A gombákat megtöltöm a töltelékkel és egy olíva olajjal kikent tepsibe teszem őket, sajttal szórom a tetejüket, 180°C-os előmelegített sütőben 30 percet sütöm. Zöldséges rizzsel ettük és savanyúsággal.
Töltött Gombafejek |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése